Wonen2021-11-02T14:42:02+00:00

Buiten Zorg is een kleinschalige woonvorm met 78 appartementen en heeft een brede mix aan appartementen variërend van twee en drie kamerwoningen in verschillende sociale huurprijzen en uitrustingsniveaus. Alle woningen zijn voorzien van een video intercom en een brandmeldsysteem.

Indeling
De 2-kamerwoningen hebben een slaapkamer, een woonkamer met open keuken en een aparte badkamer. De 3-kamerwoningen hebben nog een extra kamer. De 29 woningen in het verbouwde Buiten Zorg zijn, naast de video intercom en brandmeldsysteem, extra voorzien van buitenzonwering, koelkast, kookplaat, afzuigkap, vrij-hangend toilet en design radiator in de badkamer.

Oppervlakte en huurprijs
De woningen zijn tussen 50 en 70 m2 groot. Huurprijzen zijn vanaf € 520 per maand (prijspeil 2021). Daar komen nog servicekosten bij. Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van onder andere uw inkomen.

Beschermd Wonen
Naast zelfstandige woningen zijn er appartementen beschikbaar voor beschermd wonen. Hier kunnen mensen met geheugenproblemen wonen in een beschutte omgeving.

Interesse?
Wilt u een appartement huren in Buiten Zorg of wilt u meer weten over Beschermd Wonen? Neem dan contact op via e-mail: verhuur.habion@vanderlinden.nl.