Ondernemers2021-10-14T12:16:21+00:00

Ondernemen
Buiten Zorg ligt midden Zuid-Scharwoude. Een fijne plek, waar veel mensen langskomen. Verschillende ondernemers zorgen dat het de bewoners – en buurtbewoners – aan niets ontbreekt. Zo kunt u elke dag rond de middag een diner genieten in het restaurant (elke maandagavond speciale gastenavond), een kleine boodschappen doen in het winkeltje van Chantel of naar pedicure Body & Mind van Gea Dubbeld om uw voeten te laten verwennen. Bij Kapsalon Dees kunt u uw haar laten bijknippen of zij zorgt met een geheel nieuw kapsel voor een complete metamorfose.

Contactgegevens Kapsalon Dees
Bij Kapsalon Dees helpen ze je graag persoonlijk, professioneel en zorgen ze ervoor dat je altijd met een glimlach weer naar buiten gaat. U vindt de kapsalon van Kapsalon in de Binnentuin op de begane grond, naast de Kolfbaan. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar: (06) 12 81 99 86 of mail naar info@kapsalondees.com.

Contactgegevens Pedicure
De pedicure heet Gea Dubbeld-Hooijberg. Als medisch pedicure heeft zij kennis en vaardigheid om, naast “gezonde” voeten, ook risicovoeten te behandelen. De pedicure is gevestigd op de begane grond van Buiten Zorg. Deze ruimte is toegankelijk met rolstoelen en rollators. Wilt u een afspraak maken? Belt u naar: 0226 – 722463.

Bent u ondernemer?
Er zijn diverse mogelijkheden om uw onderneming in Buiten Zorg te starten. Wij bedenken graag samen met u hoe we voor u een fantastische plek kunnen creëren. Mail ons voor meer informatie: info@buitenzorg.info