Open Huis Buiten Zorg: 11 december 14-16 uur

2018-12-03T15:10:06+00:003 december, 2018|

Het zat er een keer aan te komen… En er werd al steeds vaker naar geïnformeerd. Maar nu is het dan echt zo ver: dinsdag 11 december start officieel de verhuur van de woningen in Buiten Zorg. U kunt van 14 uur tot 16 uur terecht in het Restaurant van Chantel’s Mengelmoes voor een kopje koffie/thee en wat lekkers.

En natuurlijk kunt u de vernieuwde woningen bezichtigen. Appartement 143-27 is ingericht als Modelwoning: hier kunt u kijken hoe een appartement in Buiten Zorg er aangekleed uit kan zien. Maar ook zijn de ‘kale’ appartementen te bezichtigen. De medewerkers van Makelaar Van der Linden staan klaar om u rond te leiden en te woord te staan. Ook zijn er medewerkers van AristoZorg aanwezig die u kunnen informeren over de mogelijkheden omtrent zorg. Wilt u onderdeel worden van een nieuwe woongemeenschap, waarbij eigen regie en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan? Komt u dan een kijkje nemen tijdens het Open Huis!

Wat? Open Huis Buiten Zorg
Datum? 11 december
Tijd? 14 uur tot 16 uur
Waar? Verzamelen in Restaurant van Chantel