Verbouwing Buiten Zorg afgerond

2018-12-03T15:12:14+00:0030 november, 2018|

In 2015 startte woningcorporatie Habion een “tweede jeugd voor Buiten Zorg”. Vele gangmakersbijenkomsten waren de opmaat voor het anders gebruiken van het gebouw en de renovatie van Buiten Zorg. Nu, 3 jaar verder, is de verbouwing grotendeels afgerond.

U bent van harte welkom om te komen kijken! Of misschien doet u dat al, bijvoorbeeld tijdens een van de lekkere Themadiners van Chantel’s Mengelmoes, of bij een bezoek aan Kapper Frans of aan de pedicure. Er worden nog een paar puntjes op de i gezet. Zo wordt vanaf januari het ‘oude’ Ontmoetingsplein nog omgetoverd tot een plek waar eenieder met extra zorg, of gewoon voor de gezelligheid, terecht kan voor spelletjes of om te relaxen. Ook is de tuin nog volop in aanleg. Straks in de lente zullen we pas echt zien hoe mooi die geworden is. Maar voor nu: Buiten Zorg maakt zich op voor een nieuwe start!