Kwartiermaker Eva van Sloten van start

2018-12-03T15:07:34+00:0028 november, 2018|

Door de wissel van de zorgorganisatie is er veel gaande op het gebied van de vrijwilligers en de activiteiten (welzijn). Habion en de Gemeente Langedijk stellen gezamenlijk voor 2 maanden een “kwartiermaker” in Buiten Zorg aan. Per december is de kwartiermaker, Eva van Sloten, van start.

Eva van Sloten zal, samen met u, gedurende twee maanden zorg dragen dat activiteiten waar behoefte aan is,  weer een plek krijgen. Wilt u zelf wat organiseren of op een andere manier bijdragen? U bent van harte welkom om zelf te starten, of met Eva te overleggen over de mogelijkheden. Bent u vrijwilliger? Meld u zich dan bij Eva als u graag op de hoogte wilt worden gehouden, of vragen hebt. Ook als u vrijwilliger wilt worden kunt u advies inwinnen bij Eva. Zij koppelt u aan de juiste personen. U kunt haar bereiken via: “kwartiermaker@evavansloten.com”.